Massage

Zweedse massage:

De Zweedse massage is één van de meest gebruikte massagevormen. Tijdens de massage wordt er uitsluitend met de handen en olie gewerkt met als doel de spieren ontspannen. Deze massage is voor iedereen geschikt.
 

Zweedse/ relaxerende massage 30 min € 35

Zweedse/ relaxerende massage 60 min € 60

Hoofd /hand /voet/ nek massage 15 min € 15

Diepe massage + € 5

Hotstone massage:

Tijdens de massage wordt het lichaam met hete stenen gemasseerd. Het stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren. Deze massage is niet geschikt als je niet tegen warmte kunt. 

Hotstone massage 45 min  € 60

Hotstone massage 70 min € 80

 

Warme kaars olie massage:

Tijdens de massage wordt het lichaam met warme kaars olie gemasseerd. Het stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren. De kaarsen zijn handgemaakt en bestaan uit de beste producten voor de huid zo bevat de kaars cacaoboter, sheaboter, kokosnootolie, amandelolie en sojawas.

Kaars massage 45 min  € 60

Kaars massage 70 min € 80

 

optioneel aankoop kaars € 20

 

Scrub & Pakking

Scrub:

De huid wordt intens gereinigd, dit is geschikt voor iedereen. Heel intens, Medium en mild. Tijdens de peeling worden de dode huidcellen verwijderd als zijdezacht resultaat tot gevolg.

Scrub van 1 zone naar keuze: 15 min € 15

Scrub van het volledig lichaam: 30 min € 30

Scrub van het volledig lichaam: 60 min €50

Pakking :

Tijdens de pakking wordt de huid gevoed, gereinigd, u verliest afvalstoffen en het is vocht afdrijvend, dit werkt tevens zeer ontspannend dankzij de warmte. Er wordt van top tot teen een pakking op uw lichaam aangebracht daarna wordt u in een warm deken gewikkeld en kunt u genieten van de rust

Duur: 60 min € 50

Permsal pakking & massage