Behandelingen

GRATIS analyse en advies bij uw behandeling en bij uw home kit.

Tijdens een eerste behandeling  krijgt u advies en wordt alles grondig met u besproken. We pakken het probleem vanaf de kern aan. Thuisbehandeling is natuurlijk ook nodig. De eerste behandeling omvat een Haarspa behandeling met de juiste producten die u ook thuis zal nodig hebben.

  • Advies, behandeling en 3 producten 
  • Advies en analyse 
  • Kit van 3 producten

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid.

Heeft u last van hoofdhuidproblemen? De producten uit de Scalp Therapies lijn van Mediceuticals zijn geschikt bij het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen zoals hoofdroos, een vette hoofdhuid of een droge hoofdhuid.

Een voorbeeld hiervan is psoriasis.

Psoriasis is een chronische huidziekte die voorkomt bij ongeveer 300.000 mensen in ons land. Mensen die last hebben van deze ziekte ervaren veel klachten zoals jeuk, rode huid en schilfers.

 

Hoofdroos of een geïrriteerde hoofdhuid

Heeft u last van hoofdroos of een geïrriteerde hoofdhuid? Dan heeft Mediceuticals de oplossing. De X-Folate anti-roos shampoo is door haar unieke samenstelling van hoogwaardige grondstoffen bij uitstek geschikt voor directe en zeer effectieve resultaten bij de behandeling van hoofdroos en hoofdhuidirritaties. De shampoo is parabeen- en parfumvrij en veilig te gebruiken bij gekleurd haar.

ontdek meer over hoofdhuidproblemen