't Is weer cadeautjes tijd.

Zit jij net zoals iedereen met de handen in het haar? En weet je niet wat je dit jaar weer moet geven als cadeau? Het is soms moeilijk om origineel te blijven, zo kun je een cadeau zelf maken of kopen. De volgende 10 ideeën besparen je uren van (be)denken, surfen, en koopjes die je ieder jaar zelf terug weggeeft.

  1. Bepaal je prijsklasse, of het nu een cadeau van 10 of 100 euro is, het is de bedoeling dat telt.
  2.  Weet je niet wat hij of zij graag zou willen? Dan kun je een cadeau bon geven.
  3.  Heb je eigenlijk zelf ook wel nood aan ontspanning? Dan kun je kiezen voor een pedicure, gelaatsverzorging of massage voor 2 personen.
  4.  Mag het een keer extra speciaal zijn en wil je voldoende tijd hebben om een verassing voor te bereiden zoals een feest of misschien zelfs huwelijksaanzoek? Stuur ze dan zolang als je wilt naar het schoonheidssalon voor een uitgebreid arrangement. tip: vergeet zeker niet de juiste kledij mee te geven voor nadien + in de juiste maat! :)
  5.  Vind je dat hij of zij zich de laatste tijd heeft laten gaan en is het dringend tijd om zich beter te verzorgen? De meeste mensen kunnen erg genieten van een lekkere thee, parfum, juweel of een ontspanningsmoment voor hun alleen.
  6.  Heeft zij of hij het altijd koud? Je kunt 5 paar warme sokken geven of je kan naar de sauna gaan en een hotstone massage voor 2 personen nemen.
  7.  Klaagt uw vrouw steeds over die droge en verouderde huid? Een gelaatsverzorging  is de oplossing.
  8.  We zeggen het niet maar denken het wel. We ergeren ons soms aan de voeten, handen, beharing,... van onze geliefde. Een cadeaubon bij het schoonheidssalon is weeral de ideale oplossing en bovendien discreet.
  9.  Door de dagelijkse taken en verplichtingen hebben we vaak geen zin meer in romantiek, daar boven op is het de hele tijd een geklaag en gezaag. Stuurt uw madam 1 uur weg voor een massage en geloof me ze komt als herboren terug naar huis.
  10.  Of kies traditioneel voor een enveloppe, pralines, of zeep maar vergeet er geen kaartje bij te steken! :)

VEEL SUCCES!!!